DELLA MAMMA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 267 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Della Mamma. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 11:30 Pizza was lekker en werd zeer snel en vriendelijk bezorgd.
4 jun 2024 om 20:02 lasagna tastes like garbage. cheese, similar products, no minced meat, no mushrooms, and the tomato sauce is oversalted. the pizza is missing a metal plate, it wasn't even cut, burnt and the bottom is dirty, you can see that the pizza has not been
2 jun 2024 om 20:17 Pizza was prima .En super vriendelijke jonge man.
29 mei 2024 om 22:25 Pizza war sehr gut immer wieder gern !
25 mei 2024 om 23:37 Pizza was zeer lekker en werd super snel en vriendelijk bezorgd.
25 mei 2024 om 21:42 Deel van de bestelling niet geleverd
24 mei 2024 om 20:03 Snelle bezorging, maar was koud en bodem dus taai,vulling wel erg lekker ondanks koud
24 mei 2024 om 14:21 We hebben lekker gegeten , Zou alleen wat meer sla bij de pizza taco willen,voor de rest!!! Alles oke, We gaan zeker nog een keer bestellen
21 mei 2024 om 0:49 Hele vriendelijke bezorger echt top bezorging pizza was ook heerlijk
10 mei 2024 om 7:03 Besteld: pizza taco zonder kaas…. ik kreeg met kaas en de kaasplak was dikker dan de pizzabodem. De sla en saus waren er niet bij, heb ik extra voor moeten bellen en werd alsnog gebracht. Levertijd was vrij snel.
3 mei 2024 om 20:33 Duurde langer dan gepland en ik had het nog nagevraagd. Kwam een half uurtje later. Pizzabodem was niet dun en luchtig helaas
22 apr 2024 om 21:05 Lekker zoals altijd